White Icon

Procestechniek

Procestechniek als ruggengraat van efficiëntie en kwaliteit

In de complexe wereld van de voedingsindustrie is procestechniek een onzichtbare kracht. De kracht die de productie efficiënter maakt en de kwaliteit van het eindproduct waarborgt. Bij Technology Unlimited begrijpen wij de cruciale rol die procestechniek speelt in het leveren van hoogwaardige productielijnen voor bakkerijen en voedselproducenten.

Procestechniek is het hart van elke productielijn. En het is onze missie om deze kern te optimaliseren. Onze toegewijd team is altijd bezig met het innoveren en implementeren van (nieuwe) procestechnieken. Wat betekent dit concreet?

Pomp- en doseertechniek

Technology Unlimited is een wereldwijde speler als het gaat om doseersystemen binnen de foodsector. Onze kracht is dat we deze klant specifiek kunnen maken door besturing en innovatieve techniek op maat te produceren. Dit kan inline micro doseersystemen en vloeistofdosering omvatten, maar ook processystemen in containers. Om maar eens wat te noemen.

Luchtbehandeling en droogtechniek

Luchtbehandelingsinstallaties zijn nodig voor het filteren en conditioneren van de meest optimale proceslucht. Denk aan verwarmen, koelen of drogen. Technology Unlimited bouwt de ombouwkwasten van RVS voor uiteenlopende luchtbehandelingsinstallaties.

Denk bij droogtechniek aan droogtunnels en klimaatbanden waar producten kunnen drogen en rusten voor verdere verwerking in de productielijn.

Procestechniek bij koelen

In de voedingsmiddelenindustrie speelt koeling een belangrijke rol. Bewaken van temperatuur en vochtigheid moeten het meest optimaal zijn om aan alle kwaliteitseisen te voldoen. Daarom hebben we verschillende koel oplossingen voor uw productielijn.

En meer procestechniek

Dit is niet alles. Naast ‘standaard’ drogen, koelen, doseren, luchten en pompen denken we ook mee over afzuigtechnieken, malen en smelten. En meer. Want onze toewijding aan procestechniek gaat verder dan enkel het bieden van een oplossing. Wij hebben een passie voor voortdurende verbetering. We luisteren naar de behoefte en de uitdagingen en zien het als sport om samen naar de hoogste normen van efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid te streven.

Bij Technology Unlimited geloven we dat procestechniek de ruggengraat is van succes in de voedingsindustrie. Het is een gebied waar we in uitblinken, en we zijn vastbesloten om onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen. Benieuwd naar onze laatste innovaties? Kijk dan eens hier.

Systemen

Thumbnail

Automatisering

Het automatiseren van de productieprocessen brengt veel voordelen met zich mee.

Thumbnail

Bulksystemen

De overheid stelt hoge eisen aan de voedselveiligheid. Bedrijven die met voedsel omgaan, moeten dat op een veilige manier doen.

Thumbnail

Componenten

Technology Unlimited werkt ook veel samen met het MKB.

Thumbnail

Randapparatuur

De randapparatuur van Technology Unlimited kenmerkt zich door een hoogstaand ontwerp,

Onze mogelijkheden bespreken?

Wesley Rolefes legt het uit.