Nieuws

17 maart 2020

Coronavirus

Momenteel ondervinden wij, zoals zoveel bedrijven, de gevolgen van het Coronavirus. In deze onzekere tijden willen wij u, als onze gewaardeerde relatie, graag op de hoogte houden hoe Technology Unlimited omgaat met deze situatie.

Lees meer
16 december 2019

A new confederation of companies is born!

On September 06, 2019 Sancassiano, Technology Unlimited and Oripan established a Confederation of Companies, answering the growing request for integrated knowledge in complex processes.

Lees meer
19 november 2019

Verlenging EPLAN certificaat!

Onze collega André Lage Venterink heeft op 7 oktober 2019 met succes zijn certificaat EPLAN “Certified Engineer” verlengd.

Lees meer
5 november 2019

Geslaagde beursdeelname Südback.

Technology Unlimited kijkt terug op een geslaagde beursdeelname aan de Südback in Stuttgart.

Lees meer
28 juni 2019

Nieuwe algemeen directeur bij TU

TU streeft naar optimalisatie en denkt toekomstgericht. Dit geldt ook voor de organisatie. Een nieuwe algemeen directeur neemt de dagelijkse leiding over van de huidige directeuren.

Lees meer
1 maart 2019

Nieuws op beurs Bakkersvak

Technology Unlimited presenteert tijdens de Vakbeurs Bakkersvak een compleet nieuwe manier van smaakverbetering: de RC240 Cooker, een granenrooster- en kookketel.

Lees meer
2 oktober 2018

Stand TU op IBA trekt veel bekijks

We willen alle bezoekers van onze stand bedanken voor hun interesse in onze maatwerkoplossingen voor bakkerijen. Onze frisse kijk op automatisering en technologie werd erg goed ontvangen.

Lees meer
27 juli 2018

TU voor de eerste keer op de IBA

Voor de eerste keer in haar bestaan is Technology Unlimited een van de standhouders op de IBA. Dit is 's werelds meest toonaangevende vakbeurs voor bakkerijen.

Lees meer
15 mei 2018

Special in NBT Magazine over TU

In het NBT Magazine staat deze maand een special over Technology Unlimited. In een uitvoerige reportage vertellen we meer over onszelf en de ideeën achter onze producten.

Lees meer
16 maart 2018

Groente doseerhopper

De groente doseerhopper is een mobiele standalone installatie met als doel gedroogde groentes/groentemixen bovenin in een horizontale menger te doseren.

Lees meer
1 december 2017

TU is een EPLAN Certified Company

Technology Unlimited is sinds deze week E-PLAN gecertificeerd.
Dit betekent voor ons een verdere efficiencyslag.


Lees meer
7 september 2017

Graan kook- en roosterketel

Op innovatief gebied staat Technology Unlimited niet stil. Het huidige paradepaardje is de kook- en roosterketel voor granen. Door het gebruik van deze ketel wordt een extra smaakdimensie aan het brood toegevoegd.

Lees meer
1 juli 2017

Nieuwe servicebussen TU op de weg

Sinds deze week rijden er nieuwe servicebussen van TU over de weg. Voorheen hadden we witte servicebussen, maar afgelopen week werden 2 nieuwe grijze Mercedes Vito bestelbussen bij ons afgeleverd.

Lees meer