Vernieuwing website TU

Technology Unlimited heeft achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website. Niet alleen is het uiterlijk in een fris en nieuw jasje gestoken, ook het productaanbod staat overzichtelijk onder elkaar voorzien van fraai beeldmateriaal.

Vernieuwing website

Onlangs nam Technology Unlimited het besluit om de site te vernieuwen, omdat de versie niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd. Er is gekozen voor een nieuw ontwerp, waarbij inhoud en vindbaarheid belangrijke pijlers waren. Ook de gebruiksvriendelijkheid stond hoog op het wensenlijstje. Zo heeft de nieuwe website een verbeterde navigatie en zoekfunctie gekregen.

Alle producten zijn terug te vinden onder 2 grote productgroepen: Bakkerijtechniek en Procestechniek. Hierdoor kunnen de bezoekers makkelijker de informatie vinden die zij zoeken. Via de getoonde kruimelpaden bovenaan de pagina’s is de route terug makkelijk te vinden. Op die manier is het navigeren op de nieuwe site erg makkelijk.

Innovatie

Innovatie is bij Technology Unlimited een belangrijk speerpunt. Onder deze kop toont het bedrijf met grote regelmaat allerlei nieuwe producten, die de assemblagehal verlaten. Op dit moment kan de bezoeker meer informatie vinden over de pindadosering en voordeegbereiding.

De website is mede tot stand gekomen door Fenomediaal Communicatiebureau en TekstenvanSan.