Stand TU op IBA trekt veel bekijks

Voor het eerst in de geschiedenis van het bedrijf presenteerde Technology Unlimited zich op de IBA in München, ’s werelds meest toonaangevende vakbeurs voor bakkerijen.

We willen alle bezoekers van onze stand bedanken voor hun interesse in onze maatwerkoplossingen voor zowel MKB- als industriële bakkerijen. Onze nieuwe rooster- en kooktechnologie trok veel bekijks. Door deze nieuwe technologie krijgen granen, zaden en pitten een veel betere smaak dan door ze alleen maar te koken. Ook onze veelzijdige voordeeginstallaties en onze frisse kijk op automatisering werden bijzonder goed ontvangen door het publiek. Het automatiseren van de productieprocessen brengt veel voordelen met zich mee. Zo komt het de productkwaliteit, de reproduceerbaarheid, traceerbaarheid en de snelheid van levering ten goede.

Ons technologie- en receptenboek, dat we speciaal voor de IBA hebben gemaakt, vond gretig aftrek bij het publiek, zodat de voorraad van het boekje al heel vroeg op was. Wilt u nog een exemplaar ontvangen? Neem dan contact met ons op.